Ενημέρωση-δράσεις-συνδρομή

Το ΔΣ της ΕΕΙΤ καταβάλλει, όλο αυτό το διάστημα των περιορισμών και των αποκλεισμών, κάθε δυνατή προσπάθεια προώθησης των σκοπών της εταιρείας, προσαρμόζοντας τις δράσεις της αναλόγως.


Με χαρά λοιπόν σας ανακοινώνουμε ότι ετοιμάζονται, μεταξύ άλλων, τρεις εκδόσεις της ΕΕΙΤ, εκ των οποίων η μία στα αγγλικά – θα ενημερωθείτε σύντομα για αυτές όταν θα βρίσκονται σε τελικό στάδιο έκδοσης. Και οι τρεις αυτές εκδόσεις θα είναι προσβάσιμες τόσο ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα της ΕΕΙΤ, αλλά και σε έντυπη μορφή.

Επίσης, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια πραγματοποίησης, με φυσική παρουσία, της επιστημονικής διημερίδας «Οι Εικαστικές Τέχνες στην Ελλάδα τη δεκαετία του 1940» στη Λάρισα προς τα τέλη Σεπτεμβρίου 2021. Μόλις αυτό οριστικοποιηθεί, θα σας αποσταλεί σχετική ειδοποίηση. Κατά τη διάρκεια της διημερίδας, και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν, θα πραγματοποιήσουμε και μια άτυπη ΓΣ για τα μέλη της ΕΕΙΤ που θα συμμετέχουν στις εργασίες της.

Θα θέλαμε ωστόσο να ζητήσουμε τη συμβολή και τη στήριξή σας με την τακτοποίηση των οφειλών σας για τις συνδρομές προς την ΕΕΙΤ, πράγμα κρίσιμο για τη συνέχιση των δράσεών μας.
Υπενθυμίζουμε ότι πλέον η κάρτα της ΕΕΙΤ εξασφαλίζει στα μέλη της ελεύθερη είσοδο σε όλα τα κρατικά και δημόσια μουσεία, πινακοθήκες και αρχαιολογικούς χώρους.
Για περισσότερες πληροφορίες για την τακτοποίηση της συνδρομής σας δείτε εδώ.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ της ΕΕΙΤ