Εικαστικές Τέχνες στην Ελλάδα τη δεκαετία του 1940

Επιστημονική Διημερίδα, 17-18 Σεπτεμβρίου 2021
Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας
Διοργάνωση: Εταιρεία Ελλήνων Ιστορικών Τέχνης (ΕΕΙΤ) σε συνεργασία με τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα

Η Εταιρεία Ελλήνων Ιστορικών της Τέχνης (ΕΕΙΤ) σε συνεργασία με τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα διοργανώνουν την Επιστημονική Διημερίδα με θέμα “Εικαστικές Τέχνες στην Ελλάδα τη δεκαετία του 1940”.
Η διημερίδα θα διεξαχθεί δια ζώσης στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, Γ.Παπανδρέου 2, και σε live streaming με σύνδεσμο που θα ανακοινωθεί σύντομα.
*Κατά την είσοδο θα πρέπει να επιδεικνύεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης το τελευταίο εξάμηνο*.
Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της διημερίδας εδώ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΛΑΡΙΣΑ-FINAL
Οργανωτική επιτροπή
Λία Γυιόκα, Γιάννης Μπόλης, Αλέξανδρος Τενεκετζής
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΗΣ COVID-19
Κατά τη διαδικασία των εγγραφών καθώς και κατά τη συμμετοχή των συνέδρων δεν θα πρέπει να συμμετέχουν άτομα με συμπτώματα ασθένειας από το αναπνευστικό σύστημα (πυρετός, βήχας, δύσπνοια κ.λπ.).  Η φυσική παρουσία περιορισμένου και προκαθορισμένου αριθμού συνέδρων θα επιτρέπεται μόνο σε πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο (με επίδειξη σχετικών εγγράφων).
*Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκόμενους στον χώρο καθ’όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και διεξαγωγής της διημερίδας*.
Για τυχόν άλλες πληροφορίες γράψτε μας στο