Νέα Κυκλοφορία – Η γλώσσα του σώματος. Σημειώσεις για την performance


Κυκλοφόρησε από τη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το βιβλίο Η γλώσσα του σώματος. Σημειώσεις για την performance (ISBN: 9789602332139).

Το βιβλίο βασίστηκε στις εισηγήσεις που έγιναν στο πλαίσιο της διημερίδας με τον ίδιο τίτλο, η οποία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Περιλαμβάνει κείμενα της Αρετής Αδαμοπούλου, του Κώστα Μπασάνου, της Ειρήνης Παπακωνσταντίνου, της Λήδας Παπακωνσταντίνου, του γλύπτη Θόδωρου, των Θανάση Χονδρού και Αλεξάνδρας Κατσιάνη και της ομάδας Non Grata. Η επιμέλεια της έκδοσης έγινε από την επίκουρη καθηγήτρια Αρετή Αδαμοπούλου.

Πρόκειται για ηλεκτρονική έκδοση που διατίθεται ελεύθερα από τον ιστότοπο της Σχολής. Θα την βρείτε ακολουθώντας το σύνδεσμο:http://www.arts.uoi.gr/ekdoseis/NotesOnPerformanceSept2014.pdf

Χαμηλότερης ανάλυσης αντίγραφο είναι αναρτημένο στη σελίδα της επιμελήτριας της έκδοσης στον ιστότοπο www.academia.edu και είναι επίσης ελεύθερης πρόσβασης.

Η έκδοση είναι σχεδιασμένη για δισέλιδη προβολή σε υπολογιστή. Είναι αναρτημένη σαν αρχείο pdf και στοιχειοθετήθηκε σε μέγεθος Α4 για να διευκολύνει την εκτύπωση. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και έντυπα, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, από το Τυπογραφείο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

 

Performance_cover